Spring naar inhoud

Eten in Hoofddorp

Steeds meer in de Haarlemmermeer opererende zorgcentra, zoals bijvoorbeeld “Horizon” en “de Meerstede” in Hoofddorp en “de Westerkim” in Nieuw Vennep bieden ook aan niet bewoners een uitgebreide maaltijdservice aan. Gezond en gevarieerd eten is ten slotte de basis van een goede gezondheid. De keukens van Horizon en Westerkim bieden tal van mogelijkheden om uw gezondheid in balans te houden. Zo bieden ze u de mogelijkheid om een vers bereide maaltijd te bestellen die u bij Horizon of Westerkim kunt ophalen.

Maar u hoeft niet perse naar één van de locaties. Woont u in de buurt en bent u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid om de maaltijd zelf af te halen? Dan kan de maaltijd (tegen meerprijs) ook bij u thuis bezorgd worden. Op de afgesproken dagen wordt deze tussen 11:45 en 12:45 uur bij u thuis bezorgd.

Gast aan tafel

Vindt u het gezelliger om uw maaltijd samen met anderen te nuttigen? Dan bieden de sfeervolle restaurants van Horizon en Westerkim uitkomst. Dagelijks is er in Horizon tussen 8:00 en 9:15 uur gelegenheid om te komen ontbijten. Tussen 12:00 en 13:00 uur wordt in beide restaurants een heerlijke warme maaltijd geserveerd. De tafel is gedekt en de gezelligheid is gratis. Een gastdame staat voor u klaar om u hartelijk welkom te heten.