Fundament

Woensdag 14 mei 2014 was de officiële start van gezamenlijk eten in het Fundament. De maaltijden worden verzorgd door vrijwilligers van het Fundament.
“Alleen eten vind ik zó ongezellig”, zei een vrouw toen ze naar het Fundament onder de r.k. kerk in Hoofddorp liep om daar te gaan eten. De naam voor deze eetgelegenheid ‘Lekker Meer’ is dan ook zeer goed gekozen.

Ook in andere dorpen van de Haarlemmermeer kun je goed en goedkoop samen eten. Lekker eten met meer mensen en niet duur kan niet alleen in Hoofddorp, maar ook in Zwanenburg, Vijfhuizen en Nieuw Vennep en wellicht nog in andere kernen van de Haarlemmermeer.

Wanneer u graag eens met anderen ‘buiten de deur’ wilt eten, maar niet mobiel bent, wees dan niet bang, bel de organisatie en vraag of je opgehaald kunt worden of met iemand mee kunt rijden. Als lid van de KBO kun je in Hoofddorp en Nieuw Vennep nu ook gebruik maken van de Senioren-bus.

Iedere woensdag om 17.30 uur bent u van harte welkom voor een heerlijk verse maaltijd in ‘Het Fundament’ onder de Joannes de Doper Kerk in Hoofddorp. De maaltijd wordt om 18.00 opgediend, waarna er  een heerlijk dessert wordt verzorgd met ter afsluiting een kopje koffie of thee met een koekje. Vindt u het fijn om niet alleen te hoeven eten, u treft hier ook andere KBO leden. U kunt ook gezellig met uw partner of vriend of vriendin komen.

Graag opgeven vòòr maandag 20.00 uur bij Raminah van Eer. Adres: Kruisweg 1071 te Hoofddorp. De kosten bedragen € 5,-. p.p