Collectieve zorgverzekering

Voor inwoners van Haarlemmermeer met een laag inkomen biedt de gemeente samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid een collectieve zorgverzekering aan.
De gemeente betaalt een gedeelte van deze zorgverzekering.

ZenZ

Zorg en Zekerheid heeft met uw ouderenvereniging goede afspraken gemaakt over korting op uw zorgverzekering.
Als lid van de ouderenvereniging ontvangt u 7% korting op de basisverzekering en 7% korting op de aanvullende verzekering.
We bieden een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen. Variërend van lage dekking tot zeer uitgebreide voor meer zekerheid.

Kijk, vergelijk en sluit af op zorgenzekerheid.nl/vergelijken

Lees hier de flyer van Zorg en Zekerheid voor de regelingen voor 2018

Persoonlijk advies of meer informatie?

Wij denken graag met u mee. Samen kunnen we uw verwachte zorggebruik bespreken en alle mogelijkheden doornemen.
U kunt hiervoor langskomen bij een van onze verzekeringswinkels of u kunt ons bellen op 071 – 58 25 550.
Meer informatie vindt u op onze website www.zorgenzekerheid.nl/afsluiten.
Of mail naar Zorg en Zekerheid

Ook het Zilveren Kruis kent een regeling in samenwerking met de KBO-PCOB

KBO-PCOB heeft voor haar leden voor 2018 nieuwe verbeterde afspraken gemaakt met zorgverzekeraar Zilveren Kruis.
Voor 2018 gelden hogere korting op de Zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Uitgebreide informatie hierover op de site van KBO-PCOB