Spring naar inhoud

Korting op tarieven voor rijbewijskeuring in Hoofddorp, Zwanenburg en Lisserbroek

Rijbewijskeuring

De tarieven voor rijbewijskeuringen zijn voor 2019 vastgesteld.

Voor o.a. leden van de KBO geldt een korting van € 10,00 op onderstaande prijzen

HOOFDDORP – Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts twee keer per maand bij de Thuiszorg Amstelring, Lutulistraat 145.

ZWANENBURG – Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts minimaal eens per maand in het Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141.

LISSERBROEK – Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts ens per maand in het Dorpshuis de Meerkoet, Krabbescheerstraat 1.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Bent u lid van Amstelring Ledenservice dan neemt u contact op met Amstelring, telefoon: 020 – 33 35 100.

Bent u geen lid van Amstelring dan belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036 – 72 00 911. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Tarieven per januari 2019 (incl. BTW):

75+ B/E € 45,00, medisch € 65,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 65,00.

Leden van Amstelring en/of CNV/FNV/ouderenbonden krijgen € 10,00 korting op bovenstaande prijzen.

 Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden; deze is verkrijgbaar bij de gemeente, ter plaatse bij de rijbewijskeuringsarts en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). Kosten € 37,80

U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Binnen een week krijgt u het Keuringsverslag dat de arts moet invullen per post of via de mail toegestuurd van het CBR.

De verwerking en beoordeling door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

Let op: Deze tarieven zijn geldig t/m 31 maart 2019. Per 1 april 2019 gaat het CBR volledig over tot digitalisering en automatisering van de keuringsformulieren. De prijs van de keuring inclusief het digitale CBR keuringsformulier is op dit moment nog niet bekend.