Spring naar inhoud

Van de Midweekcommissie

Nooit gedacht en toch gelukt!  Na lang zoeken en snuffelen is het ons gelukt toch een vakantie te vinden voor onze leden.
We gaan dit jaar naar 

Het is weliswaar anders dan anders, maar het is een geweldig aanbod: ga maar na: geen midweek maar een hele week op stap, helemaal verzorgd met volledig pension, excursies en entertainment in de avonduren. Alleen de drankjes zijn voor eigen rekening. Om 10.30 uur en 20.00 uur wordt er koffie/thee geschonken.

Zoals altijd wordt u opgehaald en teruggebracht op het Burg.van Stamplein.
Elke dag staat er een uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet voor u klaar en ’s avonds een heerlijk diner dat om 18.00 uur wordt geserveerd. Het hotel beschikt over een uitgebreide wellness-kelder met o.a. een sauna, een infrarood sauna, jacuzzi, en een Whirlpool met stream. Wel even uw badjas van huis meenemen. Er is een fitnessruimte en een schoonheidssalon waar tegen betaling je rimpels worden weggewerkt. Hahaha.

Het programma is te uitgebreid om dat hier te vermelden maar geef even een belletje en ik stuur het je toe. De mensen die al eerder zijn meegegaan met onze Midweek hebben allemaal een mail gekregen, waarin een opsomming van het leuke programma staat omschreven.
Er is o.a. een treinreis met een nostalgische trein die ons naar Boekelo vervoert waar zout wordt gewonnen. Ook een busreis naar Duitsland naar Bad Bentheim en een bezoek aan een groot fruitbedrijf waar eventueel zelf geplukt kan worden, al naar gelang het seizoen.
Het is al met al een voor elk wat wils programma en wij hopen op uw inschrijving. Het is een geweldig medicijn om de winter tegemoet te gaan!

Voor allen een lieve groet, Tiny