Samen in Gesprek – themabijeenkomsten

Samen in Gesprek

Elke 2e donderdag van de maand

Leden en niet-leden zijn van harte welkom op onze themabijeenkomsten.
Deze gaan over allerhande onderwerpen op het gebied van cultuur, spiritualiteit en samenleving.

13 februari is de dag vóór Valentijn. Leo Mesman vertelt over Sint Valentijn en we praten over geluksmomenten in ons leven. Meer informatie klik hier

12 maart Duiken we in de rijke geschiedenis van Haarlemmerliede, Spaarnwoude en omstreken.
Meer informatie klik hier

9  april  Wij ‘ontmoeten’ Maria van Magdala ‘de apostel van de apostelen’. In de Middeleeuwen werd haar deze titel gegeven omdat zij de eerste getuige van de opstanding van Jezus was.

14  mei We ervaren hoe laaggeletterden met een migrantenachtergrond Nederlands leren lezen en schrijven met behulp van een klokkenspel.

Locatie en tijdstip (tenzij anders vermeld)
Parochiehuis naast R.K. Kerk Johannes de Doper Kruisweg 1073 Hoofddorp.
Van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door de KBO Haarlemmermeer i.s.m. de parochie Joannes de Doper

Informatie:
Coby Bergsma, telefoon 023 – 56 52 400 of mail