Spring naar inhoud

Fietsmaatjes in de Haarlemmermeer!      Samen fietsen in de polder!

Nu de lente (naar we hopen) weer haar intrede doet en we uitkijken naar zonnige dagen, willen we er ook op uittrekken. Bent u nog mobiel genoeg om gezellige fiets- en / of wandeltochtjes te maken, dan is het onderstaande artikel niet direct voor u.
Maar… u mag gerust verder lezen, want heeft u geen maatje om mee te fietsen of kunt u als gevolg van een beperking er niet meer op uit,  dan is fietsmaatjes er voor u. Fietsmaatjes koppelt u als gast aan een vrijwilliger. Samen maakt u met de vrijwilliger gezellige fietstochten. U kunt aangeven waar u naar toe zou willen gaan. Op een comfortabele duofiets met elektrische trapondersteuning; u zit niet achter elkaar als op een tandem, maar naast elkaar, zodat ook een gesprek mogelijk is. De vrijwilliger fietst en stuurt en u kunt als gast zelf kiezen hoe actief u mee kunt of wilt fietsen.
Fietsmaatjes is plezier voor twee! Zowel gasten als vrijwilligers kunnen zich bij ons opgeven voor het maken van een proefrit, om te voelen hoe heerlijk het is om samen te fietsen. Er wordt gekeken naar een goede match tussen vrijwilliger en gast.
Voor meer informatie of voor een proefrit kunt u een email sturen naar: info@fietsmaatjeshaarlemmermeer.nl
Ook kunt u meer informatie vinden op www.fietsmaatjeshaarlemmermeer.nl